Одабир писма: ћирилица :: latinica

Актуелности

ЛАЗАРЕВЉАНКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ

ЛАЗАРЕВЉАНКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ „ИЗАШЛЕ НА ТЕГЛУ“ И ОСВОЈИЛЕ НАГРАДУ ЗА ОРИГИНАЛНО УРЕЂИВАЊЕ ШТАНДА

Овогодишња манифестација ,,Изађи ми на теглу“ одржава се пети пут у Србији, а други пут у Граду Зрењанину. Пријавио се максималан број од 15. екипа, а... Више..

Спорт

НАША ДУЊА СИКИМА ЗЛАТНА НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ!

Атлетичарка Баната Дуња Сикима из Лазарева, окитила се златом у трци на 600 м (1:40,22) на првенству државе за млађе пионире одржаном крајем прошлог месеца у Сремској Митровици. Како истиче тренер Петар Танкосић, она је још једном потврдила... Више..

Дешавања

КУД

Пре тачно 70 година основано је Културно-уметничко друштво „Завичај“ из Лазарева. Основна делатност и идеја сваког друштва које се бави фолклором јесте да чува и баштини традицију песмом, игром и шароликошћу ношњи разних поднебљ... Више..

Политика

ОДРЖАНА 18. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА - ПОВЕЋАЊЕ БУЏЕТА ЗА НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ

Одборници Скупштине града заседали су у петак 13.07.2018. последњи пут пред летњу паузу, на 18. седници у овом сазиву. На дневном реду нашла се већина тачака за које је претходну сагласност дало Градско веће, а као најзначајнија је предлог... Више..

Разно

УДРУЖЕЊЕ

Удружење љубитеља рок музике „РНР Зона Лазарево“ основано је 4. новембра 2012. године у месту Лазарево. Две су фундаменталне вредности око којих се скупила ова група ентузијаиста – љубав према рокенрол музици и свим њеним... Више..

Израда сајтова: Станков Ненад. | Сва права су задржана © 2015. - 2017.